Politica de confidentialitate


Ecoflam Service respectă și încearcă să protejeze dreptul la intimitate și viață privată a utilizatorilor site-ului său. În acest sens, colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care vizitează acest site este făcută în conformitate cu legea nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal. De aceea depunem întregul efort necesar pentru a ne asigura că informațiile pe care Dumneavoastră le introduceți în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care Dumneavoastră le aveți în vedere.

Această politică definește informațiile pe care Ecoflam Service le poate colecta și modul în care aceste informații pot fi procesate. Acest document vă oferă și instrucțiuni în cazul în care nu doriți ca datele Dumneavoastră cu caracter personal să fie colectate sau diseminate atunci când vizitați site-ul Ecoflam Service.
Ecoflam Service este înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal.

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice Ecoflam Service are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre Dumneavoastră. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe site-ul nostru informații și servicii de cea mai bună calitate, precum și servicii de marketing, reclamă și publicitate.

Datele pe care le prelucrăm sunt doar cele oferite de Dvs. Eventualul refuz al Dvs. de a ne oferi datele solicitate determină imposibilitatea noastră de a vă oferi serviciile solicitate. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Ecoflam Service și sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali ai operatorului, furnizorii de servicii și bunuri, societăți bancare, autoritățile publice, numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justiție.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de intervenție asupra datelor (art.14) și dreptul de opoziție (art. 15) și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin formularul de contact sau prin poșta pe adresa societății noastre. Dacă unele din datele despre Dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Eventuala înregistrare a Dvs. pe site-ul Ecoflam Service presupune luarea la cunoștință a drepturilor mai sus menționate și acordul ca datele personale să fie folosite de către Ecoflam Service, în scopuri de marketing, publicitate și pentru a vă putea livra comenziile efectuate pe site.

Informatii generale colectate de Ecoflam Service

Ecoflam Service va colecta informații sau date care permit identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresă, număr de telefon, adresa de poștă electronică – “Date Personale”). Aceasta este necesară și pentru a avea posibilitatea de a va livra produsele comandate. Dacă nu doriți ca datele Dumneavoastră să fie colectate, vă rugăm să nu ni le furnizați. Dacă doriți ca datele Dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteți indica oricând acest lucru, prin contactarea noastră prin formularul de contact. Dacă doriți să vă actualizați datele personale acestea se pot face din contul dvs.
Atunci când ne trimiteți datele cu caracter personal, Ecoflam Service le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:
a.) stocarea și procesarea acelor informații care ne permit o înțelegere mai profundă a nevoilor consumatorilor sau modul în care Compania poate îmbunătăți calitatea produselor sau serviciilor oferite;
b.) Ecoflam Service (sau persoana juridică împuternicita de către Ecoflam Service sau un terț care acționează în numele Ecoflam Service în cazul unor acțiuni promoționale) poate utiliza informația furnizată pentru a intra în contact cu dumneavoastră cu scopul de a răspunde unei solicitări a Dumneavoastră sau ca să vă fie oferit un premiu pe care l-ați solicitat;
c.) Ecoflam Service poate furniza unei terțe părți informații generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-ului Ecoflam Service (date statistice).

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Ecoflam Service nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile Dvs. cu caracter personal.
Ecoflam Service poate, totuși, transmite informații cu caracter personal colectate de la dvs. terților și nu este răspunzatoare pentru transmiterea datelor Dvs. terților în următoarele cazuri:
- dacă transmiterea s-a făcut cu acordul Dvs.;
- dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de Dvs.;
- dacă date cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar în sesiuni de discuții (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discuții, comentarii, sau altele asemenea ce se desfășoară pe acest site ar putea fi folosite de terți pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.
- în cazul în care informația e necesară partenerilor Ecoflam Service pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de Dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Ecoflam Service doar în măsura în care este necesară asistența lor.
- putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:
a.) e prevăzut într-o dispoziție legală;
b.) protejează drepturile companiei Ecoflam Service sau companiilor partenere;
c.) previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
d.) protejează siguranța individului sau siguranța publică;
e.) aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații.
- în cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de Ecoflam Service, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;
- în cazul în care Ecoflam Service fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie și baza de date e transferată noului operator. În cazul în care Ecoflam Service devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor aparea situații menționate mai sus veți fi anuntați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site.

Informatii suplimentare care se colecteaza automat

În anumite situații, Ecoflam Service poate colecta în mod automat (deci nu prin înregistrare voluntară) informații cu caracter tehnic și nu datele de identificare ale utilizatorului, în momentul accesării unui site al Ecoflam Service. Acest tip de informație tehnică poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosite de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-ul Ecoflam Service.

Informatii stocate automat de computerul Dumneavoastra

Cookies
Un cookie este o informație pusă pe calculatorul unui utilizator care identifică informatii despre acel user. Ecoflam Service alături de partenerii săi (de exemplu, Google, AdWords) folosește cookie-uri pentru a vă oferi o navigare cât mai fluidă pe site și pentru a urmări / memora preferințele vizitatorilor, cu scop statistic, pentru a informa, a optimiza și a difuza anunțuri /reclame în funcție de vizitele anterioare efectuate de un utilizator pe site.

Utilizatorii au opțiunea de a seta browserul astfel încât să respingă cookies, click aici pentru dezactivarea acestora. Dar atenție, dezactivarea de cookies va avea un impact negativ asupra navigării pe site-ul nostru, de ex. nu veți putea vizualiza anumite imagini / accesa anumite opțiuni/facillități.

Publicitate
Ecoflam Service difuzează anunțuri grafice, care apar ca imagini, animație sau video, anunțuri text, care apar sub formă de link-uri text prin intermediul unei companii externe, ce permite afișarea reclamelor pe site. Aceste reclame ar putea folosi informații (care nu includ numele, adresa, emailul sau numărul de telefon) despre vizitele utilizatorilor pe Ecoflam Service și pe alte site-uri, pentru a oferi reclame despre promoții / locuri / bunuri și servicii din aria de interes a acestora.
Partenerii Ecoflam Service, precum Google, folosesc astfel de cookie-uri pentru filtrarea informației afișate, în funcție de vizitele anterioare realizate pe Ecoflam Service sau pe alte site-uri. Pentru mai multe informații vizitați următorul link Politica reclamelor Google.

Feedback

Ecoflam Service oferă posibilitatea utilizatorilor site-ului sau de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în aceasta pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne scrieți prin formularul de contact.